Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plan na pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć planuje zrobić wkońcu swoje pliki serwerowe mam taki pomysł:

Game: 40k source kompilowane z linii mainline_sg

db: też z src

locale: niemieckie planuje zrobić spolszczenie i dodać sporo własnych questów

client chyba wybiore pla wydaje mi się całkiem ok

system: FreeBSD 9.2 to z plików terenzo

Co o tym myślicie ?

I teraz mam kilka pytań

1. Jakie wybrać item i mob proto serwerowe ? to z plików terenza takie średnie troszke bugów i syfu wiadomo można skasować

2. Wystawi ktoś plik data z tego tematu na inny hosting ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1118797-pelne-locale-data-r40267/

Opublikowano

Mi bardziej chodzi o jakieś propozycje / rady co do mojego pomysłu a jeśli chodzi o pliki z mpc to raczej dzięki chyba tylko terenzo tutaj są dobre.

Opublikowano

Mi bardziej chodzi o jakieś propozycje / rady co do mojego pomysłu a jeśli chodzi o pliki z mpc to raczej dzięki chyba tylko terenzo tutaj są dobre.

No ja skorzystałem z plików terenzo.. Nie polecam. ;)

Opublikowano

To nie bierz lepiej żadnych tym bardziej od niemca

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

No ja skorzystałem z plików terenzo.. Nie polecam. ;)

dlaczego ? jakieś większe błędy ?

To nie bierz lepiej żadnych tym bardziej od niemca

Jakiego niemca  xD

Opublikowano

Jeżeli znasz dobrze niemiecki, to pobierz jego locale, podał je pan kilka postów wyżej. Chciałbym zobaczyć własnoręcznie spolszczone questy, więc dobrym pomysłem byłby tu hard, hard/medium. 

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeżeli znasz dobrze niemiecki, to pobierz jego locale, podał je pan kilka postów wyżej. Chciałbym zobaczyć własnoręcznie spolszczone questy, więc dobrym pomysłem byłby tu hard, hard/medium. 

Czytasz mi w myślach mam zamiar spolszczyć questy de niemiecki dość słabo znam ale w tych czasach to żaden problem ;)

Opublikowano

Czytasz mi w myślach mam zamiar spolszczyć questy de niemiecki dość słabo znam ale w tych czasach to żaden problem ;)

Dobrze, ale musisz zrozumieć - że tłumaczem Google nic nie zdziałasz. Mimo, że to już technologia zaawansowana, jednak ona nie potrafi wszystkiego. Rób to ze słownikiem lub z zaawansowanym tłumaczem. Lub użyj Terenza, a w ostateczności, kopiuj questy z PL.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dobrze, ale musisz zrozumieć - że tłumaczem Google nic nie zdziałasz. Mimo, że to już technologia zaawansowana, jednak ona nie potrafi wszystkiego. Rób to ze słownikiem lub z zaawansowanym tłumaczem. Lub użyj Terenza, a w ostateczności, kopiuj questy z PL.

Zdaje sobie sprawe że tłumacz jeśli chodzi o questy jest bardzo słaby :P na plu też sobie gram więc z kopiowaniem questów nie będzie problemu oczywiście kilka questów autroskich też jest w planie :)

I jeszcze takie pytanie jakie item i mob proto dać do serwera ? bo mam to z plików terenza ale tam sporo syfu jakieś itemki lance szkaty itd.

Opublikowano

Zdaje sobie sprawe że tłumacz jeśli chodzi o questy jest bardzo słaby :P na plu też sobie gram więc z kopiowaniem questów nie będzie problemu oczywiście kilka questów autroskich też jest w planie :)

I jeszcze takie pytanie jakie item i mob proto dać do serwera ? bo mam to z plików terenza ale tam sporo syfu jakieś itemki lance szkaty itd.

shittset, lastivi, itd jest dużo tego. Jeżeli chcesz harda to najlepiej mob i item proto harda i przejrzysz Sobie, zbędne itemy pousuwasz itd

1221me.md.gif

Opublikowano

shittset, lastivi, itd jest dużo tego. Jeżeli chcesz harda to najlepiej mob i item proto harda i przejrzysz Sobie, zbędne itemy pousuwasz itd

zawsze można samemu dopasować all od piesków w m1 po mobki na nowych mapach.

jl2xm7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...